Gdje prošlost poprima novu dimenziju

Odluka o ukidanju Odluke o posebnoj mjeri obaveznog testiranja zaposlenika Muzeja Međimurja Čakovec

Na osnovu Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 28. veljače 2022. o prestanku važenja Odluke o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja na virus SARS-CoV-2 te posebne sigurnosne mjere obveznog predočenja dokaza o testiranju, cijepljenju ili preboljenju zarazne bolesti COVID-19 radi ulaska u prostorije javnopravnih tijela, ravnateljica Muzeja Međimurja Čakovec Maša Hrustek Sobočan donosi

ODLUKU
o ukidanju Odluke o posebnoj mjeri obaveznog testiranja zaposlenika Muzeja Međimurja Čakovec

I.
Od utorka 01. ožujka 2022. godine ukida se Odluka o posebnoj mjeri obveznog testiranja na virus SARS-CoV-2 svih zaposlenika Muzeja Međimurja Čakovec, Klasa: 502-01/21-01/01, Urbroj: 2109-12-24-4.

II:
Ujedno se ukida i obveza predočavanja EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju za sve stranke koje dolaze u službene prostorije u kojima rade osobe iz točke I. ove Odluke, posjetitelje Muzeja, sve pružatelje usluga koji pružaju različite usluge u tim prostorima ili su angažirani za određene poslove u njihovim prostorima ili druge osobe koje dolaze u muzejske prostore po bilo kojoj osnovi.

III:
Ova Odluka objavit će se na oglasnoj ploči Muzeja Međimurja Čakovec i na službenim mrežnim stranicama Muzeja, a stupa na snagu danom donošenja.

Ravnateljica Muzeja:
Maša Hrustek Sobočan

riznica-hr-logo-footer

Sva prava pridržana © 20211

Trg Republike 7
40000 Čakovec
Hrvatska, EU

T. +385 (0)40 313 499
E. info@riznica.hr

eu-logo-footer

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Skip to content