Gdje prošlost poprima novu dimenziju

Muzej za Pogled 2021. - završna svečanost

Završna prezentacija projekta Muzej za Pogled 2021., održana je u subotu, 11.12.2021. u  lijepo uređenim prostorima Udruge za autizam Pogled u Nedelišću.

Okupljeni roditelji i djeca pogledali su Power Point prezentaciju mr.sc. Jelene Klinčević, jedne od autorica ovog projekta i prisjetili se ovogodišnjih ali i prijašnjih likovno-psiholoških radionica održanih tijekom protekle četiri godine u našem muzeju.

Podsjetit ćemo da su djeca iz Udruge Pogled ove godine priredila nesvakidašnju izložbu na ulicama Čakovca zamotavajući javne skulpture kipara Luje Bezeredija na način američkog konceptualnog umjetnika Christa. Izložba se zvala Pogledaj me i otvorilaju je čakovečka gradonačelnica g. Ljerka Cividini a mogla se razgledati od 24.6. do 6.7.2021.
Grad Čakovec od početka podržava projekt Muzej za Pogled nastao suradnjom Muzeja Međimurja, Udruge Pogled  i Psihologijskog centra Čakovec.   

I ove godine sudionicima je uz prigodne zahvalnice bila podijeljena publikacija s opisom i tijekom radionica Muzej za Pogled 2021. koju su uredile autorice projekta mr.sc. Jelene Klinčević i Erika Nađ-Jerković, muzejska savjetnica.

riznica-hr-logo-footer

Sva prava pridržana © 20211

Trg Republike 7
40000 Čakovec
Hrvatska, EU

T. +385 (0)40 313 499
E. info@riznica.hr

eu-logo-footer

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Skip to content